fbpx

ItumDigital

Pratioci za društvene mreže.

Nudimo uslugu prodaje pratilaca na društvenim mrežama. Naša usluga omogućava postepeno dobijanje CILJANIH pratilaca kroz interakciju na društvenim mrežama poput Instagrama i Facebooka.

Povećavamo vašu vidljivost i broj pratilaca koristeći strategije kao što su lajkovanje i pregledanje priča, ankete, kvizovi i mnoge druge tehnike. Ako želite da privučete više pratilaca koji su zainteresovani za vaš profil, na pravom ste mestu.

Naša automatizovana platforma cilja konkurentske profile i omogućava svakodnevnu interakciju s njima. Kroz mesec dana možete očekivati između 500 i 1500 ciljanih pratilaca koji su veoma zainteresovani za sadržaj koji objavljujete. Ova vrsta usluge zahteva određeno vreme da bi dala rezultate, ali donosi dugoročne koristi i profit.

Cena naših usluga je konkurentna u odnosu na kvalitet koji pružamo. Obezbeđujemo dve vrste automatizacije putem vašeg profila. Prva vrsta obuhvata lajkovanje i pregledanje priča, kao i interakciju s anketama, kvizovima i drugim sadržajem. Druga vrsta automatizacije uključuje zapraćivanje i otpraćivanje profila kako biste proširili svoju mrežu. Možete odabrati samo jednu ili obe vrste automatizacije, u skladu sa svojim ciljevima i željama.

Naša usluga je prilagođena vašim potrebama i možete je isprobati u probnom periodu. Ukoliko želite da testirate samo prvu vrstu automatizacije, imate tu mogućnost, ali da biste iskoristili sve prednosti naše usluge, preporučujemo korišćenje oba paketa.

Za sve informacije i prijavu, kontaktirajte nas i postanite deo naše uspešne zajednice na društvenim mrežama.