fbpx

ItumDigital

Ko smo mi?

Mi smo tim stručnjaka koji je fokusiran na pružanje vrhunskih usluga i postizanje najboljih rezultata u oblastima digitalnog marketinga i web razvoja. Posle godina provedenih u inostranstvu, stekli smo neprocenjivo iskustvo i usavršili svoje veštine, postavši eksperti u svojoj oblasti. Nakon povratka u Srbiju, odlučili smo da ponudimo svoje usluge lokalnim preduzećima i kompanijama kako bi se uhvatili u koštac sa online tržištem koje se konstantno menja i raste.

U srcu ITum kompanije je tim talentovanih pojedinaca koji su eksperti u svojim oblastima i svakodnevno teže postizanju vrhunskih rezultata. Članovi našeg tima donose širok spektar veština i stručnosti na sto, što nam daje mogućnost da se uhvatimo u koštac sa svakim izazovom koji nam se nađe na putu. Od kreativnih digitalnih marketinških stručnjaka do tehničkih web programera, mi imamo prave ljude za velika dela.

Digitalni marketing

Prisutvo na internetu je danas itekako bitno ako želite da postanete relevantni. To smo brzo shvatili i ušli u industriju.

Preduzetništvo

Tvrdimo da uspešan marketing jednog biznisa, mora biti potkovan prethodno preduzetničkim iskustvom. Zbog toga je svaki naš potez sagledan, kako marketinške, tako sa poslovne strane.

Nаša misija

Naša misija je jednostavna: da podignemo vaš biznis na neki novi nivo, i pokažemo vam da granice u internet prodaji robe i usluga zaista ne postoje. Svaki biznis ima mogućnost za uspeh i napredovanje, a mi smo tu da vam pokažemo kako da ostvarite svoj puni potencijal uz pomoć različitih strategija razvoja i efikasan digitalni marketing.

pexels-christina-morillo-1181534

Strast je ono što nas vodi i motiviše da budemo još bolji u našem poslu. Konstantno pratimo nove trendove i istražujemo nove tehnologije i strategije, nastojeći da unapredimo naše usluge i postignemo najbolje moguće rezultate za naše klijente. Verujemo u zajednički pristup i blisko sarađujemo sa našim klijentima kako bismo razumeli njihove jedinstvene potrebe i ciljeve.

Hvala vam na poverenju, zajedno možemo da pomerimo sve granice. Sada je pravi trenutak da zakažete besplatne konsultacije, jer: We do it better!
0 +

Healthy & Happy Customers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

0 +

Professional barber specialist

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

0 +

Diplomas & awards of our barbershop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

0 +

Years of impeccable & successful work

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Profesonalci u svom poslu

Mihajlo

Web Dizajner

1.jpg

Miloš

Fotograf i videograf

2.jpg

Kristina

Konsultacije i mentoring

3.jpg

Božidar

SEO optimizacija i pisanje

4.jpg