fbpx

ItumDigital

SMS i Viber Bulk Servis / Marketing

SMS i/ili Viber kampanje su pravo rešenje koje može da vam donese višestruke benefite. Kreiranje i upravljanje efikasnim sms & viber kampanjama može da vas približi vašim klijentima, istakne vaš brend od ostalih, stvori osećaj lojalnosti kod klijenata i naravno poveća prodaju. Usluge koje nudimo uključuju kreiranje i slanje ličnih poruka, kreiranje lista i selekciju kontakata, dugoročnu i kratkoročnu strategiju kampanja, kreiranje i vođenje kampanja, kao i praćenje rezultata i statistike sa svrhom stalnog napretka. Ovo je definitivno sjajan i jednostavan način da povećate angažovanost svojih klijenata, ostvarite veću prodaju, privučete više potencijalnih klijenata i izgradite svoj brend. Oduvek ste želeli da pokušate ovo ali niste znali kako ili nije davalo očekivane rezultate? Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, vreme je za napredak.

SMS marketing – je neizostavan kanal komunikacije sa vašim klijentima, s obzirom na široku pokrivenost i lakoću primanja poruka na svakom telefonu, bez potrebe za instaliranjem dodatnih aplikacija. Ovo je jedan od ključnih aduta koji SMS promociju čini efikasnom. Sa SMS bulk servisom, možete komunicirati sa svojim kupcima koristeći samo 160 tradicionalnih karaktera u jednoj poruci. Iako ograničenje na broj karaktera postoji, SMS marketing i dalje pruža moćan način personalizacije i ciljanog pristupa, omogućavajući vam da brzo i direktno stupite u kontakt sa vašom ciljnom publikom.

Viber marketing – Sa preko 1.3 milijarde korisnika širom sveta, Viber se ubraja u TOP 10 najpreuzimanijih aplikacija svih vremena. Posebno je popularan u jugoistočnoj Evropi, gde 77% – 90% vlasnika pametnih telefona poseduje Viber aplikaciju. Pružajući mogućnost implementacije teksta, slika i linkova, Viber vam omogućava da prenesete sveobuhvatnu poruku vašim klijentima.

Vaša marketinška strategija će biti podržana detaljnom statistikom praćenja otvaranja poruka, angažovanja i konverzija. Iskoristite dvosmernu komunikaciju da poboljšate interakciju sa klijentima i izgradite poverenje u vaš brend. Viber marketing je efikasan, ekonomičan i pruža izvanredne rezultate, otvarajući vrata novim mogućnostima za vaš biznis.

Zašto Viber Marketing:

  • Visoka stopa otvaranja poruka: Viber reklame imaju izuzetno visoku stopu otvaranja, sa gotovo 90% korisnika koji otvore primljene poruke.
  • Interaktivnost i angažovanje: Viber pruža mogućnost implementacije teksta, slika i linkova, što omogućava kreativne kampanje koje privlače pažnju ciljne publike.
  • Statistika praćenja uspeha: Pruža vam detaljan uvid u broj otvaranja, klikova i angažovanje korisnika sa vašim Viber porukama.
  • Visoka konverzija: Zahvaljujući personalizaciji i mogućnosti dvosmerne komunikacije, Viber reklame imaju visoku stopu konverzije u potencijalne kupce.
  • Ekonomičnost i transparentnost: Sa Viber bulk servisom, plaćate samo za poruke koje su uspešno isporučene, što čini ovaj oblik marketinga vrlo isplativim i transparentnim.
  • Brendiranje i poverenje: Dvosmerna komunikacija omogućava izgradnju poverenja kod klijenata, što dugoročno jača vaš brend i vernost korisnika.